Celkový počet zobrazení stránky

streda 26. augusta 2015

Odsudzovanie

Odsudzovanie!V tejto "modernej" dobe sa to casto deje.Odsudzuje sa velmi casto.Niekto niekoho este iba uvidi a uz si hovori ma strasne dlhe vlasy a okuliare je velmi vysoky a uz ho odsudi a povie si ze ta sa stale iba uci a tak.To je velmi nepekne to odsudzovanie.Ked sa niekto z niekim zoznamuje a povie ja mam velmi rada trebarz kone a ten druhy ich nema rad tak povie ja tvoja kamaratka byt nechcem tak cau.Moja naj piesen je z Violetty a vola sa Destinada a brillar niekomu ani nepoviem aka je ze o com je a niekto povie je z Violetty tskze nemoze byt dobra.Ked vam niekto nieco take povie tak to ignorujete a povedzte (teraz sa rozprave me o tej piesni akoze  ) noa ja mam tu piesen rada a mne je jedno co si myslite.Napr. niekto nema rad babiky vy poviete noa ja som ja a ty si ty.Aj ja som niekedy niekoho tak odsudila ze ma rad babiky ale viac to uz nechcem robit lebo aj ja by som sa citila tak isto.Sice ja si myslim ze napr. Little pony su pre deti ale nebudem to uz nikomu vycitat pretoze viem ze je to nepriemne.

4 komentáre:

  1. Deje.A MLPEG sú podľa teba,blbosť pre deti? Pretože z poslednej vety to ududzujem.Pony niesú pre deti! Rozhodne sú milšie a aspoň o niečom hovoria.A,lepšie by sa čítalo,s diakritikou.Ja viem,som úprimná až tvrdá,ale hovorím čo vidím.Asi MLP odsudzuješ,kedže si sem dala vetu o nich.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja píšem články z mobilu tak sa to z diakritikou píše dosť ťažko a tým som chcela iba povedať že ja sa nimi už nebavím a chcela som tým praveže povedať to že keď vám to niekto povie tak to ignorujte si ce ani ja ich nemam rada ale chcela som vám tým povedať to že sa tým nenechajte urážať.

      Odstrániť
  2. Odsudzuje sa. Ale iba nejde až tak dobre čítať bez diakritiky. A nechápem poslednú vetu: akoby si to povedala nám všetkým naschvál. Ja mám mlp rada! A ak sa ti nepáčia, niekedy si to môžeš nechať aj pre seba. Článok bol fajn, akurát si ho tou poslednou vetou viac menej skazila. Viem, čo si tým chcela povedať, ale ver, nebola tam tá veta VÔBEC nutná, a nedávaj ju pls ani v budúcnosti na príklad k článkom.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jistě že se smíš zúčastnit, i když nemáš facebook :)

    OdpovedaťOdstrániť